Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr dispărut în apele Dunării, găsit înecat la o adâncime de aproximativ 4 metri (GALERIE FOTO)

ro

06 Jun, 2022 15:58 1501 Marime text
Inecat în Dunăre. Foto: ISU GiurgiuÎn această dimineață, au fost reluate căutările tânărului dispărut de ieri în apa Dunării, în zona localității Gostinu din județul Giurgiu. 

În urma căutărilor, în această după amiază scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov l-au găsit în apă, la o adâncime de aproximativ 4 metri.

Conform ISU Giurgiu, tânărul a fost găsit la 500 m aval față de plaja Gostinu, la o distanță de circa 20 m de mal.

Reamintim că, ieri dimineață pompierii au fost sesizați să intervină pentru căutarea unui tânăr, în vârstă de aproximativ 18 ani, care a intrat în apa Dunării, în zona localității Gostinu și nu a mai ieșit la suprafață. Un alt băiat, de aceeași vârstă, a fost scos la timp din apă de oamenii care se aflau în apropiere, cu o barcă.

Din primele informații, cei doi se aflau la scaldat împreună cu mai mulți prieteni. 

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o barcă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, care a trimis echipajul de scafandri la caz.

Paramedii SMURD și personalul medical al SAJ i-au acordat primului ajutor tânărului găsit la mal. Acesta era conștient și cooperant și a fost transportat la spital.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii