Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din județul Constanța reținut după doi ani de la producerea unui accident de circulație în județul Vaslui. Ce s-a întâmplat

ro

13 Jun, 2021 06:48 1733 Marime text
  • Un tânăr de 20 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, după ce, aproape doi ani, s-a sustras urmăririi penale, efectuate pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit presei din județul Vaslui.
 
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în dimineața zilei de 9 august 2019, la ora 05.50, pe drumul național DN 11A, în comuna Ivești, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Constanța, ar fi șicanat în trafic persoana vătămată, un bărbat de 24 de ani, din Ivești, scrie Monitorul de Vaslui.

Ulterior, în urma unei dispute verbale, bărbatul bănuit ar fi virat brusc stânga și ar fi acroșat în mod intenționat persoana vătămată ce se afla lângă autoturismul acestuia, după care ar fi părăsit locul faptei.

Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, s-a stabilit că a necesitat un număr de 130 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Ulterior comiterii infracțiunilor cercetate în cauză, bărbatul s-a sustras activităților de urmărire penală efectuate, fiind plecat de la domiciliu, în străinătate.

Marți, 8 iunie 2021, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, pe 9 iunie, acesta fiind prezentat
Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Barbu Nicolae 13 Jun, 2021 08:48 Intr-adevar, se mentioneaza ca autoturismul era inmatriculat in judetul Constanta. Soferul era din acelasi judet? Putem presupune ca nu? In articol nu se precizeaza, ba chiar "conflictul anterior" ne face sa ne gandim ca era din zona.