Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Constanța, fugit din arest la domiciliu, depistat de către jandarmi. Ce le-a spus suspectul oamenilor legii

ro

09 Apr, 2023 12:50 2124 Marime text
Foto: facebook/Jandarmeria Mobila ConstanțaSâmbătă seară, în jurul orei 20.30, pe timpul asigurării măsurilor de ordinea publică în cartierul Inel 2 din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța au observat un tânăr care era foarte interesat de bunurile aflate în mașinile parcate pe Aleea Topolog.

Potrivit Jandarmeriei Mobile Constanța, la vederea jandarmilor, acesta schimbă direcția de deplasare și foarte grăbit încearcă să se îndepărteze de oamenii legii care, după aproximativ 50 metri, îl ajung din urmă și îl somează să se oprească.

„Întrebat fiind despre motivul prezenței în zonă, acesta povestește jandarmilor că este din comuna Cobadin și că iși caută fratele care are obiceiul de a frecventa barurile și sălile de jocuri din zonă.
În momentul verificării tânărului, jandarmii au constatat că acesta figura ca fiind în arest la domiciliu. La efectuarea controlului corporal, au găsit asupra sa 2 cuțite de bucătărie de dimensiuni considerabile.
Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost condus la sediul poliției și mai apoi predat lucrătorilor din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia pentru luarea măsurilor legale“ - au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei Mobile Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii