Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 20 de ani, cu comportament suspect, depistat în Parcul Tăbăcărie din Constanța. Ce au găsit jandarmii asupra acestuia

ro

20 Apr, 2022 09:29 1616 Marime text
Substante interzise. foto: Facebook/Gruparea Mobilă ConstanțaJandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat în Parcul Tăbăcărie din municipiul Constanța, un tânăr de 20 de ani care avea asupra lui substanțe interzise.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile Constanţa, marți, 19 februarie a.c., în jurul orei 18.45, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii şi siguranţei publice în Parcul Tăbăcărie, au simțit un miros înțepător, specific substanțelor interzise, privind cu atenție persoanele care erau pe bancile din zonă au observat un tânăr care fuma o țigare confecționată artizanal, care la vederea echipajului de jandarmi a devenit agitat, încercând în același timp să evite contactul cu aceștia.

„În urma legitimării și efecutării controlului corporal, au fost găsite în borseta tânărului, 13 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale, 1 recipient de plastic ce conținea fragmente vegetale, un grinder metalic care conținea urme de fragmente vegetale și semințe, și 60 pliculețe autosigilante goale.
Bunurile găsite asupra tânărului au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !“ - au precizat reprezentanții Grupării Mobile Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii