Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr, angajat al unei societăți comerciale, electrocutat. S-a deschis dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate în muncă

ro

10 Aug, 2023 18:53 1351 Marime text
La data de 9 august 2023, în jurul orei 07:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi electrocutat pe strada Pitești, din municipiul Slatina.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Cungrea, județul Olt, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce manevra o schelă metalică în apropierea unor fire de înaltă tensiune, s-ar fi electrocutat, a transmis IPJ Olt. 

În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, a mai punctat sursa citată. 

Citește și: 

Copil electrocutat mortal într-un parc de distracţii, în 2013, la Eforie! Caz închis - fapta s-a prescris! (RECHIZITORIU)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii