Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăiat de tren în Poarta 6 O femeie nu l-ar fi ajutat pentru că ar fi avut mâncare pe foc! (galerie foto + video)

ro

19 Feb, 2016 00:00 3647 Marime text
Un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit, ieri, tăiat de tren, în cartierul Poarta 6, în zona Liceului „Lucian Blaga“ din Constanţa, lângă pasarela pietonală.
 
Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, tragicul eveniment a fost anunţat în jurul orei 12.50, atunci când poliţiştii au fost sesizaţi, prin numărul unic de urgenţă 112, că un bărbat a fost lovit mortal de un tren, în apropierea pasarelei din Poarta 6. Victima a fost identificată de poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi (SRPT) Constanţa. Reprezentanţii Poliţiei susţin că victima a traversat prin loc nepermis calea ferată.
 
La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul victimei.
 
„Este vorba de un bărbat care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa“, a precizat medicul Rodica Baias, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.
 
„Am trecut pe aici şi am văzut un tren oprit mai încolo. Când am venit, l-am văzut pe acesta (n.r. - victima) şi ce s-a întâmplat şi am alertat autorităţile. Nu am văzut cum s-a întâmplat“, a spus un martor, cel care a sunat la 112.
 
Potrivit declaraţiilor făcute de o martoră, bărbatul ar fi mers pe calea ferată, când, la un moment dat, ar fi căzut pe şină şi nu s-ar mai fi ridicat. Aceeaşi martoră susţine că l-ar fi văzut pe geam, însă nu ar fi coborât să îl ajute, întrucât avea mâncarea pe foc.


 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii