Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de trafic de droguri, reținut de procurorii DIICOT! Bărbatul, prins în flagrant

ro

12 Jan, 2024 16:37 854 Marime text
foto: DIICOTLa data de 11.01.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, inculpatul a fost prins în flagrant, pe raza județului Dâmbovița, în timp ce comercializa cantitatea de 20 de grame drog de mare risc (4-CMC, cunoscut sub numele de cristal), pentru suma de 2.900 lei.

„De asemenea, asupra acestuia au fost găsite alte 7 grame de drog de mare risc (cantitate porționată pentru comercializare), precum și sumele de 4.150 lei și 100 euro.

Din cercetările efectuate în cauză a mai rezultat că  inculpatul  a vândut, în mod repetat, droguri de mare risc unor consumatori din județele Argeș și Dâmbovița.

Astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus față de acesta arestarea preventivă,   pentru  o perioadă de 30 de zile“ - au precizat procurorii DIICOT.


Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții DIICOT.

Citește și: 

Cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii