Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de trafic de droguri de mare risc, reținut de procurorii DIICOT (GALERIE FOTO)

ro

20 Jan, 2024 12:49 844 Marime text
Foto: DIICOTLa data de 19.01.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în perioada 2023 – ianuarie 2024, inculpatul a deținut și comercializat, în mai multe rânduri, cantități de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), unor consumatori de pe raza județului Maramureș. 

În urma celor 11 percheziții domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 2 kilograme cristal (drog de mare risc), mai multe cutii cu pliculețe tip ziplock, obiecte cu urme de substanță, telefoane mobile, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.

 „Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. 
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii de frontieră ai S.T.P.F. Maramureș, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș. 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.

Citește și: 

Peste 3.000 de mandate de percheziție domiciliară puse în executare în 2023! Zeci de grupări infracționale destructurate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii