Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de comiterea mai multor furturi din Ovidiu, reținut pentru 24 de ore

ro

01 Jul, 2023 15:07 1050 Marime text
Foto: Facebook/DGPMBUn tânăr de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Ovidiu fiind suspectat de comiterea mai multor furturi. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 29 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, un bărbat, de 79 de ani, din orașul Ovidiu, și ar fi sustras, din interiorul acestuia, suma de 50 de lei.

La data de 29 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, un bărbat, de 44 de ani, din orașul Ovidiu, și ar fi sustras, din interiorul acestuia, mai multe bunuri.

La data de 30 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, o femeie, de 24 de ani, din Ovidiu, în încercarea de a sustrage bunuri.

La data de 30 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, un bărbat din Ovidiu, în încercarea de a sustrage bunuri.

La data de 30 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în autoturismul persoanei vătămate, o femeie, de 68 de ani, din Ovidiu, în încercarea de a sustrage bunuri.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Prevenitivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Citește și: 

Locuitorii dintr-un cartier al municipiului Constanța, terorizați de o grupare de hoți (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii