Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suceava Doi tineri au fost răniți în urma unui accident dintre un autoturism și o motocicletă. Conducătorul motocicletei nu avea permis și era și băut (GALERIE FOTO)

ro

09 Jan, 2022 15:56 1347 Marime text
  • Dosar penal vatamare corporală din culpă și conducere fără permis

Astăzi, in jurul orei 14:40 pe raza comunei Malini a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicleta pe care se aflau două persoane.




A rezultat rănirea conducătorului motocicletei de 21 de ani și a pasagerei acestuia de 15 ani, ambii localnici, victimele fiind conștiente și cooperante.



Din primele cercetări, este vorba despre o depășire a unui auto de către motocicletă, moment în care conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure, motocicleta lovind din spate, partea față stânga a mașinii, transmite IPJ Suceava. 




Conducatorul motocicletei nu posedă permis de conducere și are 0.04 mg/l in aerul expirat la testarea cu aparatuletilotest. Conducătorul are permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.




Tot din primele cercetări rezultă că cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție.




Sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal intocmit pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.




Sursa foto: IPJ Suceava 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii