Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Substanţe psihoactive în sex shop

ro

07 Feb, 2012 00:00 1084 Marime text

La data de 4 februarie, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăţi comerciale situate pe Bulevardul Tomis, unde a fost depistat în flagrant Alexandru M., vânzător în cadrul aceleiaşi societăţi, în timp ce comercializa substanţe susceptibile de efecte psihoactive.

În incinta punctului de lucru se aflau expuse la vânzare 124 de plicuri cu produse susceptibile de efecte psihoactive (pulberi şi fragmente vegetale inscripţionate „Blind Heat" şi „Special Gold"), interzise la vânzare prin Legea nr.194/2011, în lipsa unei autorizaţii speciale. Societatea respectivă este specializată în comerţul cu produse erotice şi folosea acest paravan ca acoperire pentru vânzarea de astfel de produse. Faţă de Alexandru M. şi Iancu F., administrator al societăţii, s-a întocmit un dosar penal pentru efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de efecte

psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 16 alin. 1 din Legea nr. 194/2011, cu pedepse între doi şi opt ani şi interzicerea unor drepturi. Cercetările sunt continuate de poliţiştii antidrog împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii