Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța despre bărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol

ro

23 Oct, 2023 17:39 2914 Marime text
La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au fost sesizați telefonic de o femeie, cu privire la faptul că soțul său provoacă distrugeri în locuința unde ambii au domiciliul.

Polițiștii s-au deplasat la adresa indicată de apelantă, identificându-l în fața blocului pe soțul acesteia. Acesta a declarat că a avut un conflict verbal cu soția sa și că intenționează să plece de la domiciliu, informează IPJ Constanța. 

A fost întocmit proces-verbal cu cele sesizate și constatate. Apelanta a fost informată telefonic de polițiști cu privire la cele constatate, întrucât era plecată din localitate și nu s-a prezentat la sediul poliției. Ulterior, în jurul orei 19.00, aceasta a sesizat din nou, telefonic, faptul că soțul său încearcă să pătrundă în locuința comună. Polițiștii s-au deplasat din nou la fața locului, unde l-au identificat pe bărbat. 

Acesta a menționat că locuiește de 7 ani împreună cu soția în imobilul respectiv și că dorește să-și ia lucrurile din apartament. Întrucât după primul apel telefonic mama victimei încuiase ușa și barbatul nu mai avea acces în apartament, acesta a declarat că nu-și poate recupera actele de identitate și bunurile personale. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde s-a întocmit proces-verbal cu cele constatate. Polițiștii au informat din nou apelanta cu privire la ce au constatat, aceasta precizând că va trimite o persoană care să-i predea soțului bunurile personale rămase în apartament. 

Ulterior, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați de aceeași apelantă cu privire la faptul că soțul său a incendiat locuința.

Bărbatul a fost depistat la scurt timp, în orașul Techirghiol, reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței la 22 octombrie cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere, propunere ce a fost admisă, a mai punctat sursa citată. 

După ce persoana vătămată s-a întors în localitate, cu prilejul audierii a menționat că a fost anterior supusă violenței domestice de către soț, fiind extinsă urmărirea penală pentru infracțiunile de violență în familie și amenințare. De asemenea, poliția a emis ordin de protecție provizoriu. 

La Poliția Techirghiol nu au existat anterior sesizări cu privire la fapte de violență domestică referitoare la persoanele în cauză.


Citește și:

Știri ConstanțaBărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol propus spre arest preventiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii