Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Cine sunt tinerii decedați în accidentul dintre Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Una dintre victime împlinea curând 22 de ani (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

07 Feb, 2024 09:03 9128 Marime text
Au fost scene de coșmar noaptea trecută pe DN2A între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu unde a avut loc un teribil accident rutier. Doi bărbați au murit în urma tragediei. 

Unul dintre cei care și-a pierdut viața în accident este Marian Nicolae C, din Hârșova, județul Constanța. Acesta urma să împlinească pe data de 11 februarie vârsta de 22 de ani. 

Rudele îndoliate au ajuns astăzi la Morga Cimitirului Central. Acum, în loc de petrecere aniversară îl vor conduce pe tânăr pe ultimul drum. 

Cel de-al doilea tânăr, cel aflat la volan este Marian Ionuț. P, din comuna Pantelimon, sat Călugăreni, județul Constanța, avea 20 de ani și potrivit polițiștilor nu deținea permis de conducere. 

Și acesta urma să își aniverseze la sfârșitul lunii februarie ziua de naștere. 

Reamintim că, un autoturism Skoda s-a izbit violent de un autotren aflat pe banda a doua de mers. 

Din primele informații acul vitezometrului autoturismului s-a blocat la 150 km/h. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră  au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că  impactul s-a produs între un autoturism și un tir.


În urma accidentului rutier au decedat doi bărbați aflați în autoturism.

Traficul rutier a fost blocat pe sensul de mers către municipiul Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.



Citește și: 

Știri Constanța aziUPDATE. LIVE. Accident rutier mortal între un autoturism și un tir între Mihail Kogălniceanu și Constanța! Doi bărbați au murit (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii