Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Un copac a căzut în zona pieței Tomis 2. Mai multe mașini au rămas blocate (FOTO+VIDEO)

ro

07 Dec, 2023 12:53 1358 Marime text
Vremea rea și-a intrat în drepturi la Constanța. 

Un copac a căzut în zona pieței Tomis 2. Mai multe mașini au rămas blocate. Aprovizionarea cu marfă este obstrucționată.

Locatarii spun că au anunțat autoritatile de patru zile că pomul are rădăcini șubrede și va pica. Din nefericire, în această dimineața, arborele a căzut. Un bărbat a apelat 112 și i s-a spus că se notează.



Vreme rece în țară 

Administrația Națională de meteorologie a emis o atenționare de ultim moment! Aceasta esta valabilă în intervalul 6 decembrie, ora 18.00 – 8 decembrie, ora 08.00.

Fenomene și zone vizate sunt precipitații moderate cantitativ, strat de zăpadă la munte și în Moldova.  În intervalul menționat vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, în extindere dinspre sud-vest. Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantitățile de apă vor fi de 10...15 l/mp și izolat de 20 l/mp.
     
La munte și în Moldova vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În celelalte regiuni, pe parcursul nopții de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitații mixte. Izolat se va depune polei.

Notă: Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia și Dobrogea, cu viteze în general de 40...45 km/h, transmite ANM. 
 




Citește și:

Știri ConstanțaPlaja Modern, inundată în urma condițiilor meteo severe din ultima perioadă (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii