Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Persoana a fost salvată! Incident la Corbu! O persoană a căzut în apă! Ambarcațiunea de salvare, plecată de la festivitățile de Ziua Marinei

ro

15 Aug, 2023 10:30 1634 Marime text



UPDATE:

Persoana a fost salvată, reușind să iasă singură din apă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea!

Potrivit sursei citate, este vorba despre un tânăr care făcea surf. La fața locului s-au deplasat și forțele de intervenție ale ISU Dobrogea. Martorii le-au declarat autorităților că tânărul avea vesta de salvare pe el.

Știrea inițială:

Alertă la Corbu astăzi, 15 august 2023!
 
O persoană a căzut în apă, iar o ambarcațiune care participa la festivitățile dedicate Zilei Marinei Române a plecat în misiune de căutare și salvare.
 
Puți după ora 10.00, SAR Phoenix a fost alertată să intervină la Corbu, la misiunea de salvare a unei persoane căzute în apă.
 
Vasul aparținând ARSVOM (Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe mare) a plecat de la festivități și se îndreaptă către zona desemnată.
 
Misiunea este în dinamică.
 
Amintim, salvamarii au arborat și astăzi steaguri de avertizare privind scăldatul în mare, valurile și curenții marini fiind deosebit de periculoase.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri Constanța
Cine este al patrulea înecat în Mamaia

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii