Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victimă în dreptul localității Ghindărești! Primele informații

ro

03 Apr, 2024 18:38 824 Marime text
foto cu rol ilustrativ Un accident rutier, înregistrat pe E60, în dreptul localității Ghindărești, s-a produs azi, 03 aprilie 2024. 

Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. Echipajele de intervenție ale ISU Dobrogea s-au deplasat prompt la fața locului pentru a acorda asistență și a gestiona situația.

În acest moment, nu se cunosc detalii despre eventualele victime sau pagube materiale. Operațiunea de intervenție este în desfășurare, iar poliția efectuează cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


UPDATE 1
 

Evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă conștientă, ce prezintă traumatism cranio-cerebral, transportată la Spitalul Județean, a transmis medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa

UPDATE 2 

În accidentul rutier au fost implicate cinci persoane. O singură victimă a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.

Celelalte persoane au fost asistate de echipajul SMURD B2 si nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul accidentului au fost asigurate măsuri PSI, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Citește și:

Știri ConstanțaAccident rutier pe bulevardul Mamaia Nord. Șoferiță sub influența drogurilor implicată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii