Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Autocar cu circa 80 de pasageri la bord s-a răsturnat la Hârșova. Detalii de ultim moment despre starea victimelor (VIDEO)

ro

10 Oct, 2023 08:21 2103 Marime text
 Ieri, 09 octombrie, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la fapul că, pe DN 2A, în apropierea orașului Hârșova, s-a produs un accident rutier.

Din primele informații reiese că accidentul ar fi fost cauzat de explozia cauciucului unui autocar care transporta aproximativ 80 de persoane.

Mai multe persoane au ajuns la spital. 

Spitalul Județan Constanța a fost în alertă din momentul în care s-a activat Planul Roșu, astfel încât să poată fi efectuat un flux masiv de pacienți.

La scurt timp după miezul nopții, la UPU au fost aduse 6 persoane. 5 adulți și un minor, totți conștienți și cooperanți. Prezentau leziuni minore , dar nu traumatisme care să le pună viața în pericol. Li s-au efectuat toate investigațiile necesare și nici unul dintre ei nu a necesitat internare, a transmis Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al SCJU Constanța. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la fapul că, pe DN 2A, în apropierea orașului Hârșova, s-a produs un accident rutier.

Din primele informații reiese că accidentul ar fi fost cauzat de explozia cauciucului unui autocar care transporta aproximativ 80 de persoane.

Șoferul ar fi pierdut controlul direcției, iar autocarul s-ar fi răsturnat. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. Din informațiile existente până în prezent, 5  persoane ar fi fost rănite și transportate la spital.



Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXT. Planul Roșu activatAutocar cu aproximativ 80 de cetățeni ucraineni răsturnat în județul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii