Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spulberat de pe sosea

ro

20 Oct, 2009 02:42 4543 Marime text
Traversarea străzii prin loc nepermis l-a costat viaţa pe un constănţean în vârstă de 56 de ani. Pietonul a murit pe loc, după ce a fost spulberat de pe şosea de un Volkswagen Tuareg.

Tragedia s-a produs duminică seara, în jurul orei 20.00, pe drumul naţional DN 2A. Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că Gheorghe Iacob, în vârstă de 56 de ani, din Constanţa, angajat ca maşinist la RAJA, a încercat să traverseze drumul naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure, în dreptul km 202, şi a fost izbit în plin de un autoturism marca Volkswagen Tuareg, înmatriculat CT 10 PSS, condus de Samir Issa, în vârstă de 50 de ani, din Constanţa. În urma impactului, pietonul a murit pe loc. Şoferul a fost testat la faţa locului cu aparatul Drager, iar poliţiştii de la Rutieră au stabilit că acesta nu s-a urcat băut la volan. Conducătorul auto este cercetat penal în ancheta Poliţiei Rutiere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Samir Issa este directorul economic al firmei Levant Maritime Service Constanţa, o firmă cu un capital social subscris de 1.700,00 RON şi al cărei obiect de activitate este reprezentat de „alte activităţi anexe transporturi". Alături de cei doi asociaţi, Camelia Mihaela Khayat, cu 97,06% şi Fouad Khayat, cu 2,94%, bărbatul administrează firma de transporturi. Bărbatul administrează alte trei societăţi, respectiv: „Frial" SA, „Trans Container Expres" SRL şi „Les Delices de Paris" SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii