Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul unei macarale, accidentat mortal de un autotren pe Autostrada A1 (GALERIE FOTO)

ro

04 May, 2022 15:13 2115 Marime text
Incendiu macara pe Autostrada A1. Foto: ISU AradȘoferul unei macarale a fost accidentat mortal pe autostrada A1 de un autotren, după ce a coborât să stingă incendiul ce cuprinsese partea din spate a macaralei de mare tonaj. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Arad, în ziua de 4 mai a.c., în jurul orei 13,30, pe autostrada A1, Nădlac-Deva, la km. 541, calea 1, a fost sesizat un incediu la o macara de mare tonaj.

Câteva minute mai târziu, a fost sesizat faptul că, în același loc, un bărbat ar fi fost acroșat de un ansamblu rutier.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac - Deva, a reieșit faptul că un bărbat de 51 de ani, din jud. Vâlcea, ar fi încercat să stingă focul izbucnit la partea din spate a macaralei de mare tonaj, aflându-se pe banda 1 de circulație, unde ar fi fost acroșat de un ansamblu rutier condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 60 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a decedat“ - au precizat reprezentanții IPJ Arad.


Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Accident pe Autostrada A1. Foto: ISU AradReprezentanții ISU Arad au precizat că, în jurul orei 13:30, au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu al unui autoutilitare,pe A1 km 539 pe sensul de mers, dinspre Timișoara spre Arad 

„La locul evenimentului au fost alocate de urgență, un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, si un echipaj SMURD. 

In momentul sosirii forțelor de interventie, a fost găsit și o victima in stare de inconștientă, căzută lângă autoutilitară. A fost solicitat in sprijin și un echipaj SAJ care a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate victima a fost declarată decedata de către medicul echipajului SAJ. 

Incendiul care se manifesta la cabina autoutilitare, a fost lichidat in aproximatv 5 minute de la ajungerea forțelor de interventie. 

Militarii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției“ - au precizat reprezentanții ISU Arad.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii