Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul nu vrea să iasă din arest Inima tinerei Ela Loredana, accidentată la Campus, a încetat să mai bată

ro

26 Mar, 2012 02:03 2777 Marime text

accident-sediuPolitiarutiera.jpgTragedie fără margini într-o familie din Constanţa! Tânăra de 22 de ani rănită grav într-un accident rutier de săptămâna trecută a decedat, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Decesul a fost anunţat ieri, de Buna Vestire, în jurul orei 11.00, când la Mănăstirea Casian, în timpul Sfintei Liturghii, cunoscuţi ai tinerei rosteau o rugăciune întru ajutorarea ei. Şoferul care a accidentat-o pe fată se află în arest, iar poliţiştii se pregătesc să-i schimbe încadrarea juridică a faptei, din vătămare corporală gravă din culpă în ucidere din culpă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă de până la 15 ani.

Accidentul rutier a avut loc în seara zilei de 21 martie, în jurul orei 17.40. În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că Aurel Iancu, de 38 de ani, din municipiu, a condus o autoutilitară, marca Mercedes, pe bulevardul Aurel Vlaicu. În momentul în care a ajuns în zona Campusului „Ovidius", conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuar unde a accidentat-o pe Ela Loredana A., de 22 de ani, din Constanţa, care se deplasa regulamentar. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind imobilizat la aproximativ 500 de metri.

 accident-Spitaluljudetean.jpg

Acesta avea o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 2,40 alcool pur în sânge. Fata a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde a rămas internată. Din păcate, ieri dimineaţă, aproape de ora 11.00, în ciuda eforturilor depuse de medici, Ela Loredana A. a decedat. Încă din seara producerii accidentului, şoferul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, unde se află şi în prezent. Pe data de 22 martie, magistraţii Judecătoriei Constanţa au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, dispunând arestarea preventivă a conducătorului auto, pentru o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 22 martie până la data de 19 aprilie, inclusiv. Totodată, instanţa a respins cererea de luare a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, formulată de apărătorul din oficiu al inculpatului, ca neîntemeiată. Deşi are posibilitatea legală, Aurel Iancu nu a atacat cu recurs decizia Judecătoriei Constanţa. Poliţiştii rutieri se pregătesc să schimbe încadrarea juridică a faptei, din vătămare corporală gravă din culpă, aşa cum a fost reţinută iniţial, în ucidere din culpă. Oamenii legii au mai reţinut în sarcina bărbatului infracţiunile de conducere a unui automobil pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Danut 26 Mar, 2012 11:42 Dumnezeu s-o odihneasca
  • marina 25 Mar, 2012 23:25 Dumnezeu s-o odihneasca! Pacat de tineretea ei...