Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferiță implicată într-un accident rutier. Motivul pentru care s-a ales cu dosar penal

ro

04 Dec, 2023 15:45 835 Marime text
foto: Pexels În după-masa de 2 decembrie a.c., o femeie de 36 de ani din Budacu de Sus a sesizat faptul că a fost implicată într-un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări efectuate, accidentul a avut loc la data de 1 decembrie a.c., pe Drumul Comunal 7C, în localitatea Budacu de Sus, iar autoturismul condus de femeie a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Imediat după producerea accidentului, aceasta a părăsit locul accidentului, transmite IPJ Bistrița Nădăud. 

La data de 2 decembrie a.c., femeia a fost testată cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, precizează Poliția. 

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.


Citește și:

Polițiștii din Constanța, în Acțiunea ”Blocada”! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii