Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferiță de 77 de ani, implicată într-un accident rutier în municipiul Tulcea. Două persoane au ajuns la spital

ro

21 Feb, 2023 09:53 1244 Marime text
Accident rutier . foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaLa data de 20 februarie a.c., în jurul orei 11:35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, o femeie de 77 de ani, din  municipiul Tulcea, care conducea un autoturism pe strada 1848, din municipiu, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, intrand în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, care circula regulamentar.

„În urma impactului a rezultat  rănirea ușoară a celor doi conducători auto care au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Ambii conducători auto posedă permis de conducere corespunzător și nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii