Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi beți sau fără permis depistați în trafic în județul Constanța

ro

27 Mar, 2023 12:58 1035 Marime text
La data de 27 martie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au identificat o femeie, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe strada Constantin Bobescu, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 26 martie a.c., în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ciocârliei, din comuna Agigea, fiind sub incluența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 26 martie a.c. în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mironeasa, din satul Sinoie, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, numerele de înmatriculare ale vehiculului erau false.  
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii