Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi beți sau drogați depistați în trafic în Mamaia Sat. Au fost întocmite dosare de cercetare penală

ro

29 Apr, 2023 13:16 1111 Marime text
Accident rutier grav. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaLa data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 86, în cartierul Mamaia Sat, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Constanța, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea drepturilor de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
De asemenea, la data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 86, în cartierul Mamaia Sat, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii