Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi beți depistați în trafic la Constanța și Cernavodă. Ce măsuri au aplicat oamenii legii

ro

19 Mar, 2023 12:58 1173 Marime text
Poliția. Foto: Poliția RomânăDoi șoferi care s-au urcat la volan deși se aflau sub influența băuturilor au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 martie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
De asemenea, la data de 19 martie a.c., în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ghioceilor, din comuna Ștefan cel Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii