Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer din Dej, implicat într-un accident în Bistrița. Mașina lui a fost proiectată în alt autovehicul condus de o șoferiță

ro

06 Jun, 2022 08:05 886 Marime text
Imagine de la o intervenție a Poliției, foto: Pexels  În seara de 05.06.2022, pe strada Calea Clujului din municipiul Bistrița, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.
 

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Bistrița a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Dej. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Dej a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie de 39 de ani, din Bistrița., transmite IPJ Bistrița Năsăud. 


Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, pasagere în autoturismul condus de bărbatul din Dej. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.


A fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Bistrița efectuează cercetări, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.,  a mai precizat sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii