Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer de TIR beat depistat de polițiștii de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche

ro

28 Aug, 2023 10:02 682 Marime text
foto cu rol ilustrativ: Poliția de FrontierăPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat, pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar, la volanul unui camion, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 25.08.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific de intrare în țară asupra unui camion înmatriculat în Bulgaria, condus de către un cetățean bulgar, în vârstă de 52 de ani.

„Cu ocazia verificărilor s-a constatat că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul I.P.J. Constanța, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Mangalia pentru prelevare de probe biologice de sânge“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: 

Trafic restricționat între PTF Giurgiu şi RuseLucrări de reparație de Podul Prieteniei. Vezi când poți circula
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii