Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şofer cercetat pentru cumul de infracţiuni

ro

14 Aug, 2012 01:00 1118 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetăţean român care conducea un autoturism având asupra sa o serie de acte personale şi documente de înmatriculare ale autovehiculului falsificate.

Sâmbătă, în jurul orei 20.30, lucrătorii Grupului de Nave Constanţa au verificat în zona porţii de acces numărul 1 în Portul Constanţa un autoturism marca BMW înmatriculat în Bulgaria şi condus de V.M.A. (43 ani), domiciliat în Constanţa.

Verificările au stabilit că cel aflat la volan a prezentat o serie de documente de acces (legitimaţie de acces în Portul Constanţa şi un aviz de acces la bordul navelor) şi documente ale autovehiculului (certificat de înmatriculare şi asigurare tip carte verde) care prezentau indicii de falsificare.

Documentele în cauză au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, iar cel în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals material în înscrisuri oficiale sub semnătură privată, uz de fals şi fals privind identitatea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii