Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer beat și cu permisul suspendat implicat într-un accident pe drumul dintre Agighiol și Tulcea. Suspectul, reținut

ro

27 Sep, 2022 14:51 1396 Marime text
Accident rutier. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaLa data de 25 septembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 222.
 
Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Agighiol către localitatea Tulcea, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu doi arbori aflați pe marginea drumului, în urma impactului fiind proiectat într-un alt autoturism, care circula pe sensul opus al direcției de deplasare.
 

„În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 53 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,90 mg/litru alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
De asemenea, bărbatul figura în bazele de date cu dreptul de a conduce vehicule suspendat.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.
 
Totodată, față de bărbatul de 53 de ani a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca în cursul zilei de 26 septembrie 2022 să fie prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

 
În continuare, polițiștii efectuează cercetări.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii