Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Șocant! Un elev de la un liceu din Constanța, depistat cu cuțitul asupra sa în sala de clasă

ro

21 Nov, 2023 13:45 1134 Marime text
Foto: DGPL ConstanțaAstăzi, în cadrul măsurilor de securitate și ordine publică desfășurate în apropierea unităților de învățământ, politiștii locali au fost sesizațí de conducerea unui liceu că un elev ar deține asupra sa un cuțit. Oamenii legii s-au deplasat la sala de clasă și au constatat că informațiile furnizate se confirmă. Elevul avea asupra sa un cuțit de 23 de centimetri.

Potrivit DGPL Constanța, colaborarea eficientă cu conducerea școlii a permis intervenția promptă a polițiștilor locali. Elevul și cuțitul au fost predați pentru cercetări ulterioare către lucrătorii Secției 1 Poliție.

„Siguranța elevilor rămâne prioritară pentru polițiștii locali constănțeni. În continuare puteți să sesizați orice fapte care contravin normelor legale în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Activități similare vor avea loc pe tot parcursul anului școlar. Polițiștii locali sunt și vor fi prezenți zilnic, în perimetrul unităților de învățământ pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică“ - au mai precizat reprezentanții DGPL Constanța.

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, cu privire la faptul că ar fi identificat, în incinta Liceului Energetic, un minor, de 14 ani, elev în cadrul unității respective de învățământ, care ar fi avut asupra lui un obiect tăietor-înțepător. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de portul sau folosirea  fără drept de obiecte periculoase și amenințarea.  

Totodată, au fost informați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, potrivit competenței.

Citește și: 

Judecătorii din Neamț au anulat definitiv o amendă dată de Poliția Locală Constanța, pentru parcare!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii