Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Siguranța tulcenilor, în atenția jandarmilor în acest sfârșit de săptămână. Ce evenimente au loc la Tulcea

ro

30 Sep, 2022 11:36 1007 Marime text
Evenimente la Tulcea, foto: IJJ Tulcea
În acest sfârșit de săptămână, în municipiul Tulcea, se vor desfășura mai multe manifestări cultural-artistice unde jandarmii tulceni vor avea în atenție siguranța cetățenilor.
 
Sâmbătă, 1 octombrie, în intervalul orar 15.00-16.00, în municipiul Tulcea se va organiza manifestarea cultural-artistică Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc, eveniment în cadrul căruia va avea loc o defilare cavalerească, pe următorul traseu: Piața Civică – str. Păcii – Parcarea Hotelului Egreta – 14 Noiembrie – Muzeul de Artă. Defilarea va fi însoțită de Fanfara Marinei Militare Constanța. Jandarmeria Tulcea recomandă tuturor cetățenilor să manifeste răbdare și să respecte indicațiile forțelor de ordine cu privire la restricțiile de circulație impuse de organizarea acestui eveniment., informează IJJ Tulcea. 
 
Între orele 16.00-18.00, grupuri și ansambluri de români de origine ucraineană vor susține un spectacol artistic pe scena din Piaţa Civică din municipiul Tulcea, eveniment ce va fi dedicat refugiaților ucraineni pentru a marca Ziua Cooperării Europene. Jandarmii vor supraveghea activitățile din cadrul acestei manifestări publice pentru buna desfășurare în condiții normale și de siguranță. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii