Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sibiu Bărbat acuzat că l-ar fi ucis cu violenţă pe un angajat al unei stâne

ro

21 May, 2022 19:15 1584 Marime text
Elicopter SMURD Foto: Facebook/ Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.
  • Un bărbat în vârstă de 26 de ani din localitatea Blăjel este cercetat de poliţişti, fiind acuzat că l-ar fi ucis cu violenţă pe un angajat al unei stâne din comuna Brateiu, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 13,13, prin apel 112, un bărbat a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că, în extravilanul localităţii Buzd, comuna Brateiu, la o stână pe care o administrează, l-a găsit decedat pe un angajat, un bărbat în vârstă de 65 de ani, domiciliat în localitatea Şaroş pe Târnave.

Echipajul SMURD Sibiu, care a intervenit în urma sesizării, a constatat decesul bărbatului.
 

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, iar în urma examinării sumare a cadavrului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă. Astfel, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar din primele investigaţii efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat şi prins un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Blăjel, bănuit că ar fi comis fapta. Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei", au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu.


Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor comiterii faptei. 

Sursa AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii