Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:41 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-ar fi ucis fosta concubină Se decide libertatea lui Nicolae Gociu

ro

03 Jun, 2016 00:00 1035 Marime text
 

Magistraţii Tribunalului Constanţa decid, astăzi, libertatea lui Nicolae Gociu, de 45 de ani, din municipiul Constanţa, acuzat că şi-ar fi omorât fosta concubină. La acest termen, instanţa de judecată va analiza măsura preventivă dispusă în cauză faţă de inculpat, respectiv arestul preventiv. Oricare va fi decizia de astăzi a Tribunalului Constanţa, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
După 20 de ani petrecuţi în închisoare pentru o crimă dublă, Nicolae Gociu este acuzat că ar fi ucis din nou. În noaptea zilei de 28 ianuarie, ar fi bătut la uşa fostei concubine, Mihaela Bahan, care i-ar fi deschis şi pe care ar fi înjunghiat-o mortal.
 
Copiii Mihaelei Bahan au încercat să-l reţină pe agresor şi au sunat la 112. Actualul concubin al victimei s-ar fi luptat cu Gociu şi ar fi fost şi el rănit, dar a scăpat cu viaţă.
 
În anul 1993, Nicolae Gociu ar fi împuşcat mortal doi oameni. Era militar atunci şi ar fi dezertat ca să-şi pedepsească iubita. Ar fi fugit din unitate cu un Kalaşnikov şi ar fi dat peste părinţii fetei, pe care i-ar fi împuşcat mortal. Nicolae Gociu a fost condamnat atunci pe viaţă, însă, ulterior, pedeapsa i-a fost schimbată la 20 de ani de închisoare. Acum are 44 de ani şi a ieşit din închisoare în anul 2013.
 
După ce a fost eliberat, el ar fi căutat-o pe Mihaela, pe care o cunoştea din liceu. Cu trei ani mai tânără şi mamă a trei adolescenţi, femeia era singură şi l-a primit în viaţa ei. Povestea de dragoste nu a durat, iar Nicolae nu s-ar fi împăcat cu gândul despărţirii şi s-ar fi înfuriat când femeia a început o relaţie cu un alt bărbat. Acum, individul ar putea primi pedeapsa cea mai mare: închisoarea pe viaţă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii