Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfârşit tragic pentru un angajat al unităţii militare de la Mihail Kogălniceanu Impact nimicitor între o maşină şi o motocicletă. Doi morţi (galerie foto)

ro

11 Aug, 2015 00:00 2716 Marime text
Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, ieri, la intrarea în Medgidia, în urma unui accident rutier groaznic. Şoferul unui autoturism Dacia nu a acordat prioritate când a ieşit dintr-un drum lateral în şoseaua care leagă Valea Dacilor de Medgidia, DJ 381, şi a fost izbit violent de un motociclist care circula pe drumul cu prioritate, însă cu viteză excesivă, spun martorii.

Tânărul de pe motocicletă, Marius Gheorghe, cunoscut drept Mario, avea 26 de ani şi era un împătimit al cailor putere pe două roţi. El lucra la unitatea militară de la Mihail Kogălniceanu. Bărbatul care a provocat tragedia, Nicolae Prică, avea 60 de ani.

Motociclistul a fost declarat decedat încă de la sosirea primului echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Medicii au încercat aproape o oră să îl resusciteze pe şofer, însă, în final, şi acesta a fost declarat decedat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii