Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seful de post din Ciobanu a facut uz de arma

ro

26 Mar, 2009 03:02 2590 Marime text
Şeful postului de poliţie din Ciobanu, agentul şef Daniel Stalide, a fost nevoit să-şi folosească arma din dotare pentru a potoli un grup de zece scandalagii care devastau un bar din localitate, valoarea prejudiciului fiind de 100.000 de lei.

La baza conflictului a stat o datorie pentru nişte lucrări la conducta de scurgere a apei menajere din barul şi locuinţa lui Tudorel Gurgu, proprietarul barului, pe care beneficiarul nu a achitat-o. În urma altercaţiei, zece persoane sunt cercetate de poliţiştii din Ciobanu, pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală, distrugere şi violare de domiciliu, iar suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor şi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cei zece care au speriat Ciobanu sunt Virgil Parocescu Ionaşcu, de 33 de ani, Ion Ionaşcu, de 51 de ani, Gheorghe Parocescu, de 37 de ani, Dumitru Goidan, de 47 de ani, Decu Mihai, de 49 de ani, toţi din Ciobanu, şi, respectiv, George Cristian Ionaşcu, de 24 de ani, Bogdan Georgian Boboc, de 22 de ani, Silviu Vladu, de 19 ani, Costică Ionaşcu, de 39 de ani, şi Liviu Valentin Paraschiv, de 21 de ani. Conform anchetatorilor, marţi seara, în jurul orei 22.30, aceştia au pătruns în incinta unui bar din Ciobanu, înarmaţi cu mai multe obiecte dure, şi au distrus mobilierul şi aparatura electronică. Aurel Radu, de 35 de ani, şi Vasilica Mirea, de 47 de ani, ambii din localitate, le-au căzut victime atacatorilor, pentru simplul motiv că se aflau în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. La faţa locului au fost trimişi mai mulţi poliţişti, pentru aplanarea conflictului. Virgil Parocescu Ionaşcu, Dumitru Goidan, George Cristian Ionaşcu, Decu Mihai şi Silviu Vladu nu s-au lăsat intimidaţi de apariţia oamenilor legii şi au dat buzna în curtea locuinţei lui Gurgu, unde i-au distrus maşina. În momentul în care aceştia au încercat să pătrundă în casa lui Gurgu, agentul şef Daniel Stalide a scos arma din dotare şi a tras un foc de avertisment în plan vertical. Imediat, scandalagiii s-au potolit şi au fost duşi la sediul postului de poliţie, pentru audieri. Aurel Radu şi Vasilica Mirea au fost transportaţi la Spitalul din Hârşova, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 16 Aug, 2010 22:32 asa e ma mihaie.. sau facut clanuri alea alea;)
  • Gurgu Mihai 17 Jul, 2010 18:25 Ba esti nebun...a inceput si in ciobanu q clanuri, mafie, alea alea :]] @ce face invidia din oameni ... @din cate am inteles si.a luat si Veta cocsu`! :]]
  • fata smechera 20 Apr, 2010 02:00 da c aveti ba fratilor?kre va e problema?nu mai doriti raul altuia k nu cumva sa va dea dumnezeu voua!!!!!!!si n-a k au iesit si d la puscarie!!!!si sa stiti voi astia kre se bucura knd vede pe altu la rau k smecherii raman smecheri toata viata!!!iar decu d intra la puscarie o sa iasa k doar are spate.nu-l lasa fisa asa!!!!!!
  • iNgErUl NeGrU 09 Apr, 2009 13:12 ce liniste e aqm in ciobanu...asa frate...dak avea ceva q gurgu o rezolva q el da nu ii spargea si baru...lasa k aqm s-au adunat toate..si knd or sa intre nu mai ies:)
  • fara importanta 27 Mar, 2009 17:08 ce mai...avem si clanuri...pacat ce linise era cand era buica politai,astia se rasboiesc de mult dar...nu a vazut nimeni de...asta e.
  • nu conteaza 26 Mar, 2009 20:09 treaba asta lui nea STALIDE e cusuta cu ata ROSIE ,cred ca scenariul e din REGINA ,iar GURGU e STATICA ha,ha,ha