Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pe fondul băuturilor alcoolice, pe stradă. Trei bărbați implicați

ro

16 Oct, 2023 11:57 790 Marime text
foto: UnsplashÎn seara de 14 octombrie a.c., în jurul orei 23.20, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o stradă din Lunca Ilvei, a izbucnit un scandal între mai multe persoane.
 
Polițiștii au intervenit pentru aplanarea scandalului, fiind conduse la sediul Postului de Poliție Lunca Ilvei trei persoane, toate din localitate.

Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 39 de ani l-ar fi lovit cu un cuțit, provocându-i o tăietură superficială, în zona piciorului, unui tânăr de 25 de ani. Ulterior, ar fi intervenit la scandal un alt tânăr de 25 de ani care l-ar fi lovit pe bărbatul de 39 de ani, informează IPJ Bistrița Năsăud. 
 
Niciuna dintre persoanele implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Bărbatul de 39 de ani și tânărul care ar fi intervenit ulterior au fost sancționați contravențional pentru încălcarea Legii 61/1991, cu sancțiuni în cuantum de 1.000 de lei fiecare.
 
Potrivit sursei citate, de asemenea, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Citește și:

Scandal în incinta unei societăți comerciale. Un bărbat băut, protagonist
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii