Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal monstru între un cuplu și doi copii în Petroșani!

ro

13 Jan, 2024 18:43 930 Marime text
foto cu rol ilustrativ Un bărbat de 38 de ani din Petroşani a sesizat poliţia sâmbătă, 13 ianuarie, în jurul orei 14.30. Acesta a fost victima unei agresiuni fizice, comise de doi minori, în vârstă 12 şi 14 ani, din oraş.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani şi cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi minori lovidu-l pe bărbat cu pumnii şi picioarele. Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului şi l-a muşcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani.

„Ulterior, în incinta Spitalului Municipal din Petroşani, mama minorului în vârstă de 14 ani (care îl însoţea pe minorul agresat) ar fi ameninţat-o şi ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani (concubina bărbatului agresat)”, a transmis IPJ Hunedoara.


În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi ameninţare, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale, mai indică sursa citată.  



Citește și:

Scandal într-o familie! Polițiștii iau măsuri drastice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii