Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-o locuință din Galați. Copil de 12 ani tăiat cu un ciob de sticlă de propriul tată. Bărbatul, reținut de polițiști

ro

07 May, 2022 11:51 1057 Marime text
Scandal la Galați. Foto: IPJ Bistrița NăsăudUn bărbat din județul Galați este suspectat că a provocat un scandal la locuința fostei iubite și și-a tăiat fiul minor cu un ciob de sticlă. 

Potrivit IPJ Galați, la data de 6 aprilie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați,  prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat,  de 41 de ani,  din comuna Băneasa,  provoacă scandal la domiciliul fostei sale concubine, o femeie, de 30 de ani, din aceeași localitate. 

„Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului,  unde, după primele verificări,  au stabilit că în cursul serii, în jurul orei 20.50, bărbatul în cauză ar fi pătruns fără drept în locuința fostei sale concubine și ar fi încercat să o agreseze fizic. În conflict ar fi intervenit fiul lor minor, de 12 ani, pe care bărbatul l-ar fi tăiat cu un ciob de sticlă,  în zona antebrațului stâng. 

Între timp,  la domiciliul femeii ar fi ajuns și fratele acesteia, care, de asemenea, ar fi fost lovit de agresor cu un pahar, în zona capului.

La scurt timp după producerea incidentului, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe raza comunei Băneasa, și l-au reținut,  pentru 24 de ore“ - au precizat reprezentanții IPJ Galați.

În cursul zile, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii