Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-o familie din Tulcea. O femeie a avut nevoie de ajutorul jandarmilor

ro

04 Aug, 2022 13:54 1167 Marime text
Intervenție a jandarmilor, foto: IJJ Tulcea
O femeie din municipiul Tulcea a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând comportamentul agresiv al soțului. Acesta s-a ales cu un ordin de protecție, un dosar penal și cu o sancțiune contravențională pentru că a refuzat să ofere date pentru stabilirea identității sale.

 
Ieri, în jurul orei 10.00, jandarmii au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină în sprijinul unei femei care era agresată de soț., transmite IJJ Tulcea. 
 
Pentru că bărbatul reclamat avea un comportament agresiv, aducând amenințări cu acte de violență atât forțelor de ordine, cât  și soției sale, refuzând totodată să  ofere date pentru stabilirea identității sale, jandarmii au procedaat la imobilizarea acestuia prin încătușare, fiind condus la IPJ Tulcea pentru continuarea cercetărilor.
 
Soția bărbatului reclamat a declarat că în urma unui conflict, a fost lovită de către soț, provocându-i mai multe echimoze pe mâini, picioare și spate. De teamă, aceasta a părăsit domiciliul, însă bărbatul s-a prezentat la ușa apartamentului unde locuia femeia, continuând să o amenințe cu acte de violență. Pentru a evita o tragedie, femeia a cerut sprijinul jandarmilor.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii