Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:58 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sandu Oglindă, cel care s-ar fi dezbrăcat în faţa unor eleve, în dreptul Şcolii „Spectrum“, rămâne după gratii

ro

08 Feb, 2016 00:00 570 Marime text


Magistraţii Judecătoriei Constanţa au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a lui Sandu Oglindă, pe care o menţine pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia nu este definitivă.
 
Sandu Oglindă, din Constanţa, s-ar fi dezbrăcat în faţa unor eleve, în dreptul Şcolii „Spectrum“. Întrucât semnalmentele lui corespundeau cu cele ale unui bărbat bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie pe raza municipiului Constanţa, acesta a fost preluat de lucrătorii BIC. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar fi autorul a două tâlhării comise asupra a două tinere.
 
Prima faptă ar fi fost comisă în ziua de 13 martie 2015, în jurul orei 19.00, în scara unui bloc din Constanţa, când o tânără ar fi fost acostată din spate de cel în cauză, care ar fi folosit expresii cu conotaţie sexuală şi, în pofida rezistenţei victimei, ar fi reuşit să îi sustragă acesteia, din buzunarul exterior al jachetei, un telefon mobil Samsung Galaxy Expres 2.
 
Cea de-a doua faptă ar fi fost comisă în seara zilei de 4 mai 2015, în jurul orei 22.00, tot asupra unei tinere, care se afla în scara unui alt bloc. Aceasta ar fi fost acostată din spate de acelaşi bărbat, care, după ce i-ar fi sucit mâna la spate, i-ar fi smuls din mână un telefon mobil Allview P7, după care ar fi ieşit din scară şi ar fi fugit într-o direcţie necunoscută.

Ti-a placut articolul?

Comentarii