Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă de foc pentru pompierii ISU Constanța! Au intervenit Aceștia au executat 60 de misiuni, dintre care 8 incendii (GALERIE FOTO)

ro

09 Apr, 2023 14:48 1531 Marime text
Sursa foto: Facebook/ISU DobrogeaA fost o sâmbătă de foc pentru pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța! Aceștia au executat 60 de misiuni, cele mai multe din ele – 41, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Potrivit ISU Dobrogea pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 8 incendii. 7 incendii s-au manifestat în municipiul Constanța, iar unul in Mangalia.

„Pompierii militari au intervenit și în cazul a 3 accidente rutiere soldate cu 12 victime. Dintre acestea, 11 au fost transportate la spital, din păcate una a fost declarată decedata.
De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în alte 8 situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD ori salvare animale captive în medii ostile vieții.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play“ - au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii