Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românul dat dispărut sâmbăta trecută în zona munților Lessini, a fot găsit mort de salvamontiștii din Verona

ro

01 Dec, 2021 21:26 1260 Marime text
  • O echipă de salvamontiști a coborât pe fundul unei văi netraversate de poteci și a reușit să observe trupul neînsuflețit, parțial acoperit de zăpadă.


Românul în vârstă de 30 de ani, care a fost dat dispărut sâmbăta trecută în zona munților Lessini, a fost găsit decedat marți, 30 noiembrie, de către salvamontiștii din Verona.


Corpul, acoperit parțial de zăpadă, era căzut pe fundul unei văi netraversată de poteci și a fost necesară intervenția elicopterului pentru a-l putea scoate într-un loc accesibil, relatează Verona Oggi, citat de  rotalianul.com.


O echipă de salvamontiști a coborât pe fundul unei văi netraversată de poteci și a reușit să observe trupul neînsuflețit, parțial acoperit de zăpadă.



Elicopterul a sosit imediat la fața locului și a aterizat în apropiere, echipa medicală sosită neavând altceva de făcut decât să constate decesul românului nostru.


După ce s-a obținut de la magistrați autorizația de relocare a cadavrului, acesta a fost legat și ridicat de salvatori cu elicopterul aproximativ o sută de metri, pentru a putea fi transportat într-un loc accesibil autorităților și vehiculului funerar.



Sursa foto: Pexels/ Stephan Seeber
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii