Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatul necropsiei în cazul lui Robert Dănceanu, contestat Moartea ar fi survenit în urma unor afecţiuni medicale!

ro

08 Aug, 2014 00:00 2032 Marime text


Rezultatul necropsiei în cazul fostul campion naţional la box Robert Dănceanu este contestat de prieteni şi de familie. Potrivit medicilor spanioli, fostul campion, decedat la sfârşitul lunii trecute într-un spital din Tenerife, nu a murit din cauza loviturilor primite în timpul altercației dintr-un club. Se pare că moartea fostului campion național a fost provocată de un edem pulmonar și de faptul că acesta avea probleme respiratorii. Raportul medical a stârnit deja reacţii din partea familiei şi a prietenilor fostului campion. Viorica Ancuţa Cârcu, supranumită în presă „Sexy-Peremista“, s-a arătat, ieri, indignată, pe contul personal de Facebook, cu privire la rezultatul necropsiei realizate în cazul lui Robert Dănceanu. „Priviţi ceea ce am tradus mai jos: Medicii legişti zic că Robert Dănceanu a murit întrucât avea un edem pulmonar, probleme cu respiraţia. Şi Ambasada României nu s-a implicat cu nimic, a trecut o săptămână, ce credeţi că urmează? Resemnare, uitare...?!?“, scrie Viorica Ancuţa Cârcu, pe site-ul de socializare. Ea a postat pe Facebook şi raportul emis de medicii legişti, pe care îl găsiţi în secţiunea „Documente“.
Amintim că multiplul campion la box originar din Mangalia, Robert Dănceanu, în vârstă de 39 de ani, a fost implicat într-o altercaţie într-un club din Tenerife, fiind lovit de către spaniolul Moises Ruibal. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă a decedat la scurt timp.

Mama lui Robert solicită reluarea autopsiei

Mama fostului campion vrea ca adevărul să iasă la iveală, de aceea solicită ajutorul autorităţilor române. „Noi, românii din Tenerife, cerem autorităţilor române să se implice în acest caz şi să ne ajute pentru aflarea adevărului. Mama lui Robert, care e deja aici, va cere, zilele acestea, o nouă autopsie, pentru a se afla adevărul“, este o altă declaraţie postată, ieri, pe Facebook, de Ancuţa Cârcu, sora lui Tony Cârcu, al cărui angajat a fost Robert Dănceanu.

Cine este Moises Ruibal

Moises Ruibal, cel care l-ar fi omorât pe Robert Dănceanu, este antrenorul luptătorului Moises Baute şi, potrivit unor surse, chiar fratele acestuia, aşa cum arătam în ediţiile anterioare ale cotidianului ZIUA de Constanţa. Moises Baute ar fi trebuit să lupte în data de 2 august la gala Superkombat de la Constanţa, însă nu a mai avut cum să ajungă la eveniment. La precedenta confruntare Superkombat de la malul mării, desfăşurată pe 22 iunie, la Sala Sporturilor, a fost prezent chiar Moises Ruibal, îndrumându-l, de la colţ, pe Moises Baute, care a câştigat într-o manieră entuziasmantă turneul de la categoria cruiser (-92 kg). Cei doi urmau să vină la acest eveniment şi în luna august, dar prezenţa lor s-a contramandat, antrenorul fiind cercetat de autorităţile spaniole în urma incidentelor de la Tenerife, iar sportivul său decizând, în mod firesc, să nu mai vină nici el. Moises Ruibal a participat, de asemenea, la câteva gale desfăşurate în Spania.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii