Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retinut de politisti pentru talharie

ro

02 Jul, 2010 03:05 1476 Marime text
Pe numele bărbatului reţinut de poliţişti după comiterea unui furt din locuinţa a doi bătrâni din localitatea Almalău a fost emisă ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanţa. Suspectul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi de către Maria Nae, de 76 de ani, din satul Almalău, cu privire la faptul că în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.00, în timp ce se afla la domiciliu cu soţul său, în locuinţă a pătruns o persoană ce avea faţa acoperită cu o şapcă şi, prin violenţă şi ameninţări, i-a deposedat de suma de 2.000 de lei.

În scurt timp, poliţiştii au identificat suspectul în persoana lui Gică-Cezar Cârhu, de 36 de ani, din Suceava. Individul, care lucrase ca zilier la părţile vătămate şi cunoştea locuinţa, a pătruns pe poarta neasigurată în curtea imobilului, având faţa acoperită cu un ciorap şi purtând o şapcă pe cap. Ştiind că soţia proprietarului a ieşit afară din casă pentru a verifica de ce lătrau câinii, a intrat pe uşa deschisă, s-a dus la locul unde erau păstraţi banii, a luat punga în care se aflau 2.000 lei şi, când să iasă din locuinţă, a fost surprins de proprietar şi de soţia acestuia, pe care i-a îmbrâncit şi i-a ameninţat pentru a-şi asigura scăparea, după care a fugit.

După săvârşirea faptei, suspectul şi-a cumpărat diferite bunuri de uz personal şi a făcut cinste tuturor consumatorilor care se aflau într-un local public din satul Ostrov, motivând că a primit bani de la o soră din Germania. Asupra bărbatului, poliţiştii au mai găsit 86 lei din totalul sumei sustrase.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii