Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:49 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandările Poliției pentru protestatari

ro

05 Feb, 2017 16:49 642 Marime text
Poliţia recomandă participanţilor la proteste să evite conflictele şi să se îndepărteze de cei cu comportamente neadecvate sau care au obiecte periculoase, să nu încerce să le oprească, ci să ceară ajutorul poliţiştilor sau să sune la numărul de urgenţă 112.

„Evitați conflictele, iar dacă în preajma dumneavoastră sunt persoane cu un comportament sau atitudine agresivă, nu încercați să interveniți pentru a le opri. Cereți sprijinul celui mai apropiat polițist sau sunați la 112. Îndepărtați-vă de cei cu un comportament neadecvat sau care au asupra lor obiecte periculoase și sesizați polițiștii”, arată Poliţia Română în recomandările transmise astăzi, înaintea protestelor care vor avea loc în Constanța, Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

„Conducătorilor auto le recomandăm să respecte cu stricteţe semnalele polițiștilor. Nu forțați barajele impuse și respectați indicațiile polițiștilor cu privire la rutele ocolitoare. Acestea au rolul de a proteja vieți și a preveni accidentele. Reduceți viteza și manifestați prudență dacă vă aflați la volan și treceți pe lângă un grup de manifestanți. Folosiți locurile de parcare special amenajate și nu lăsați în vehicul, la vedere, bunuri de valoare”, mai precizează Poliția Română.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii