Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii de amploare în judeţul Constanţa! Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

08 Jan, 2023 15:31 1555 Marime text
În noaptea de 7/8 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secțiile urbane 1-5 au defășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, respectiv menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică. 
Astfel, au fost legitimate aproximativ 350 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 100 de autovehicule.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 55.500 de lei, dintre care 82 la Legea 61/1991 și 6 la O.U.G. 195/2002.
 
La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.600 de lei.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, pentru conducere pentru influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune). 
La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.300 de lei.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere, toate pentru conducere pentru influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).  
La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.800 de lei.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.300 de lei, toate la O.U.G. 195/2002.
Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.
La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.300 de lei.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere, ambele pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).
La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.400 de lei, toate la O.U.G. 195/2002.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii