Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii de amploare a polițiștilor IPJ Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi. Ce nereguli au fost constatate

ro

23 Feb, 2023 16:02 1530 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto ce transportă persoane. Acțiunea s-a desfășurat pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, respectiv pe DN 3 și în municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, dintre care 14 la O.U.G. 195/2002 și 4 la HG 69/2012.
Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.  
 
De asemenea, la data de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune, pe DN2A și DN39, în municipiile Constanța, Mangalia, Medgidia și în orașul Cernavodă, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pe linia neacordării de prioritate pietonilor.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de peste 20.000 de lei, dintre care 17 pentru neacordare de prioritate pietonilor.
Tototadă, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La data de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea faptelor comise cu violență, în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Palazu Mare, precum și în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

În urma activităților, polițiștii au aplicat aproximativ 30 de sancțiuni, în valoare de peste 12.000 de lei, dintre care 28 la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 195/2002.
 
La data de 22 spre 23 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei, dintre care 4 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, 2 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.
Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii