Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii ale polițiștilor IPJ Constanța la Mangalia și în municipiul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

21 Feb, 2023 15:37 1115 Marime text
Politia în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ IașiLa data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia neacordării de prioritate, opririi neregulamentare și încălcării marcajului longitudinal continuu.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.500 de lei, dintre care 7 pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu, 3 pentru oprire neregulamentară, iar restul pentru alte abateri.
 
De asemenea, la data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secțiile 4 și 5 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor cu caracter antisocial și respectarea normelor de conviețuire socială, în cartierele Topolog, Coiciu, Palas, Brătianu, CET, Medeea, Abator, Poarta 6.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare de aproximativ 1.400 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 și una la OUG 195/2002.
 
Conform sursei citate, la data de 20 spre 21 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei, dintre care 4 pentru depășirea limitei legale de viteză și una pentru alte abateri.

Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii