Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii ale polițiștilor în municipiul Constanța și orașul Ovidiu!

ro

09 Dec, 2023 20:41 1149 Marime text
foto: Poliția Română/FacebookÎn noaptea de 8 spre 9 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.500 de lei.
 
În noaptea de 8 spre 9 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din societăți comerciale și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 1.500 de lei.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
 
La data de 8 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 600 de lei.
 
La data de 8 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Citește și: 

Acțiune de control în apropierea școlilor din patru comune din județul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii