Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare în municipiul Ploiești. Au loc mai multe percheziții. Vizate persoane suspecte de furt și viol (VIDEO)

ro

09 Feb, 2022 10:57 1189 Marime text
În această dimineață polițiștii structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploiești desfășoară o razie pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale în municipiul Ploiești.
 
Potrivit unui comunicat al Poliției Române, în cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești pun în executare 9 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și 2 comune din județul Prahova, în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt din societăți comerciale și din auto și viol.
 

„Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române. 



Sursa foto+video: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii